2016 Model Range Rover Sentinel-Range Rover Sentinel Özellikleri

İhtişamı sevenlerin büyük bir tutkusu haline gelen Range Rover, çıkardığı her araba modeli ile hayranlarının beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılamayı başarıyor. 2016 yılında da kendini oldukça başarılı bir şekilde yenilemeyi başarmış olarak müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hem görsel açıdan büyük yeniliklere gitmiş olan 2016 model Range Rover Sentinel, aynı zamanda performans açısından da kategorisindeki diğer arabalardan daha üstün olduğunu kanıtlamaya geliyor. Söz konusu Range Rover Senitel modelinin Range Rover Vogue ve Evogue modellerinden hem görsel açıdan hemde teknik özellik olarak epey bir farkı bulunmaktadır.

2016 model Range Rover Sentinel, yaklaşık olarak 15 kg TNT patlamalarında dahi zarar görmeyecek bir zırh ile donatılmış bir şekilde piyasaya çıkacak. Bu zırhlar aracı ve içindekileri yalnızca TNT değil aynı zamanda bir diğer patlayıcı olan DM51’e de dayanıklı bir şekilde üretilmiş. Yaklaşık olarak 650 kilogramlık bir yük kapasitesine sahip olan bu araba, kurşun geçirmez özel bir sistem ile üretilmiş. 20 inçlik alaşımdan oluşan jantlar, 3,0 litreye sahip V6 ünite ile birlikte bu araç 360 HP üretiyor. 2016 yılına oldukça iddialı bir şekilde giriş yapacak olan Range Rover, görünüşündeki değişiklikleri performansa da uygulamış. Piyasaya ne zaman çıkacağına dair net bir tarih ile birlikte fiyatında da herhangi bir netlik bulunmuyor. Sürücüler için acil durum ışıkları ve siren sistemlerinde de birtakım değişikliler bulunuyor. 2016 model Range Rover Sentinel modellerinde kişilere herhangi bir saldırı durumunda aracın nasıl kullanılacağına ve arabanın kontrolüne dair birtakım bilgileri veren de bir program sunuluyor. Bu model arabada tam zırh koruması bulunsa da kişiler bu aracı son derece keyifli bir şekilde kullanabilme imkânına da sahip olabiliyor. Her türlü imkânının düşünüldüğü bu araba modelinde kişilerin ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde donatılmış halde sunuluyor.

Piyasaya çıkacağı günü sabırsızlık ile bekleyen Range Rover hayranları, 2016 yılında beklentilerini fazlası ile karşılayacak. Araç içerisinde mükemmel bir konfor, tam donanım ve eksiksiz imkânlar ile birlikte güvenli sürüş keyfini müşterilerine sunmaya devam eden Range Rover, 2016 yılında da bu hizmetlerini daha da arttırarak piyasaya en iyi şekilde gelmeye hazırlanıyor.

2016 Range Rover Sentinel resimleri aşağıda yer almamktadır.

Range Rover Sentinel 3 Range Rover Sentinel 4 Range Rover Sentinel 5 Range Rover Sentinel 6 Range Rover Sentinel

Range Rover Sentinel 2

(Visited 143 times, 1 visits today)

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir