2016 Megane 4 Özellikleri ve Megane 4 Motor Yapısı

Dünyanın sayılı araba markalarından biri de hiç şüphesiz ki Fransız otomotiv firması olan Renault markasıdır. Ürettiği her bir araba modelinde büyük sesler getirmeyi sağlayan bu başarılı marka her sene olduğu gibi 2016 yılında da adından uzun yıllar boyunca konuşulacak olan modelleri ile çalışmalarına devam ediyor. Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören Megane serisi, her bir modeli ile hemen herkese hitap etmeyi de başardı. Her zaman yenilikçi olmaya çalışan Renault markasının 2016 yılındaki en iddialı arabalarından birisi de Megane 4 modeli olacak. Mükemmel bir mühendislik çalışmasının sonucunda ortaya çıkan görünüm ile de müşterilerinin gönlünü yeniden fethetmeye hazırlanıyor.

Megane serilerinin yanı sıra 2016 model Megane 4 aracının görünümü çok daha sportif ve keskin hatlara sahip olacak. Arabanın ön ve arka farlarında en son teknolojilerin kullanıldığı LED sistemleri kullanılmış. Aynı zamanda yan taraflarda bulunan sportif çizgiler ile de Mercedes A serisini müşterilerine anımsatacak. Bu özelliği ile de son derece zengin ve dinamik bir görünüme sahip olmayı amaçlıyor. Diğer modellerine göre daha alçak olan bu araba modeli aynı zamanda daha uzun ve de geniş olarak da müşterilerinin karşısına çıkacak. Birbirinden farklı motor seçeneklerine de sahip olacak olan 2016 model Megane 4, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılamayı da amaçlıyor. Megane 4, dış görünümü ve teknik aksamlarının yanı sıra iç görünümü açısından da oldukça iddialı gelecek. 8 inçlik multimedya bilgi ekranı diğer bütün modellerinden çok daha üst donanımlara da sahip olacak. Aynı zamanda USB girişi, MP3 girişi, kaliteli ses sistemi, park sensörlü ve diğer birçok özelliği ile müşterilerinin beğenisini toplamayı amaçlayan Megane 4, güvenlik önlemlerini de ihtimal etmemiş. Söz konusu Megane 4 modeli her zaman olduğu gibi sedan ve hatcback olmak üzere 2 farklı kasa tipi ile piyasaya sunulacak.

Renault arabalarını büyük bir beğeni ile kullanan kişiler 2016 model Megane 4 modelini de büyük bir merak ile beklemeye devam ediyor. Megane 4 serisinin ne zaman ve hangi fiyatlarlar ile piyasaya sunulacağına dair ise kesin bir bilgi bulunmuyor.

Renault Megane 4 Resimleri aşağıda yer almaktadır.

Megane 4 Megane 4-2 Megane 4-3 Megane 4-5megane-4-8

Megane 4-6megane-4-7

(Visited 450 times, 1 visits today)

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir